Karagözoğlu İlkokulu


Vizyon: HER ZAMAN ÖNDE, HER ZAMAN GÖZDE EĞİTİM- ÖĞRETİM KARAGÖZ’DE Okul Çalışanları Olarak; Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız ve başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız.Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inandığımızdan gelişmenin sürekliliği için çalışırız. Öğrenci, veli ve toplum beklentilerine odaklı çalışarak fırsat eşitliğini okulda yaşatırız.Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak, Kaliteli eğitim’den ödün vermeyiz. Öğrencilerimizi kendisiyle ve toplumla barışık, sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştiririz.Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmak isteyen okul toplumunun tüm bireylerini destekleriz.Tüm ilişkilerde insana saygı esasını uygular; çalışan ve hizmet alanların beklenti duygu ve düşüncelerine değer veririz. Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz. Değişmeyen tek şeyin, değişim olduğuna inanırız.

Misyon: Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:45-14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 266 373 1282

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karagozogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı Edremit/BALIKESİR

Öğretmen :19
Öğrenci :350
Derslik :13
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Cad. 10300 Edremit/BALIKESİR

Adres - Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı Edremit/BALIKESİR

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Edremit ilçe merkezinde bulunmaktadır. Balıkesir il merkezine ise 85 km uzaklıktadır.